Våra tjänster

Alla påverkas positivt av ett välstädat kontor, hem eller trapphus. Att kliva in en ovårdad fastighet eller ofräscht kontor är något en besökare kan minnas ganska länge. Oberoende av om det handlar om ett kontor, en lägenhet eller trapphus på en fastighet är regeln samma – det ska vårdas och städas på ett professionellt sätt.

Vi vet om att många av våra kunder upplever att tiden helt enkelt inte räcker till. Därför erbjuder vi snabba, högkvalitativa tjänster inom kontor-, trapphus-, och hemstädning.

Dessutom arbetar vi med miljövänliga städmedel och är måna både om miljön och våra kunders hälsa. Vi intygar att en städning utförd med miljövänliga medel inte är dyrare än en vanlig!

Vi har koncentrerat oss på följande städtjänster:

img

Kontorsstädning

Ett fräscht kontor är en av nycklarna till företagets framgång. Välkomna dina kollegor, kunder och övriga besökare in till ditt rena och helt fräscha kontor. Du gör ett riktigt gott intryck och det kan leda bara till en sak – framgång.

img

Trapphusstädning

Trapphuset är fastighetens ansikte. Det är det första de boende och de besökande ser av en byggnad. Vissa trapphus behöver städas varje vecka medan för andra räcker det med en gång i månaden. Vi städar ditt trapphus enligt dina behov.

img

Hemstädning

Hemmet är något ytterst privat. Där spenderar man den mesta av sin tid, får sin vila och glädje. Ett städat hem är vägen till en personlig tillfredsställelse. Att trivas i sitt eget hem är en självklar nödvändighet. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären genom förstklassiga städtjänster.

img

Flyttstädning

Att flytta är en omfattande process. Vi hjälper er gärna med kanske den mest omständliga sakerna av dem alla: flyttstädning. Medan du är i din nya bostad kan vi åka till din gamla och se till att den är skinande ren för nästa som flyttar in, så att du slipper.

img

Fönsterputs

Att lyckas få sina fönster riktigt rena på egen hand är lättare sagt än gjort. Det är vi experter på. Vi ser till att de blir blanka och all smuts och fettfläckar kommer vara ett minne blott när vi är klara. Självklart ser vi till att putsa samtliga sidor av glaset.

img

Dödsbostädning

Att ta hand om, tömma och städa ett dödsbo kan vara ett väldigt överväldigande projekt som ofta känns svårt att ta hand om själv. Vi har arbetat inom området i många år och ser till att det blir gjort samtidigt som vi gör det med stor respekt och vördnad för dig som vår kund.