Våra tjänster

Alla påverkas positivt av ett välstädat kontor, hem eller trapphus. Att kliva in en ovårdad fastighet eller ofräscht kontor är något en besökare kan minnas ganska länge. Oberoende av om det handlar om ett kontor, en lägenhet eller trapphus på en fastighet är regeln samma – det ska vårdas och städas på ett professionellt sätt.

Vi vet om att många av våra kunder upplever att tiden helt enkelt inte räcker till. Därför erbjuder vi snabba, högkvalitativa tjänster inom kontor-, trapphus-, och hemstädning.

Dessutom arbetar vi med miljövänliga städmedel och är måna både om miljön och våra kunders hälsa. Vi intygar att en städning utförd med miljövänliga medel inte är dyrare än en vanlig!

Vi har koncentrerat oss på följande städtjänster:

img

Kontorsstädning

Ett fräscht kontor är en av nycklarna till företagets framgång. Välkomna dina kollegor, kunder och övriga besökare in till ditt rena och helt fräscha kontor. Du gör ett riktigt gott intryck och det kan leda bara till en sak – framgång.

img

Trapphusstädning

Trapphuset är fastighetens ansikte. Det är det första de boende och de besökande ser av en byggnad. Vissa trapphus behöver städas varje vecka medan för andra räcker det med en gång i månaden. Vi städar ditt trapphus enligt dina behov.

img

Hemstädning

Hemmet är något ytterst privat. Där spenderar man den mesta av sin tid, får sin vila och glädje. Ett städat hem är vägen till en personlig tillfredsställelse. Att trivas i sitt eget hem är en självklar nödvändighet. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären genom förstklassiga städtjänster.

img

Flyttstädning

Behöver du ett par extra händer vid flytten? Det är inte enkelt att flytta, men med oss behöver du inte oroa dig. Vi finns där för dig när du behöver hjälp så att du istället kan lägga energin på annat. Hör av dig till oss!