Om oss 

Vi är ett städföretag med känsla för kvalité och service, och vi väljer våra medarbetare med stor noggrannhet och omtanke. Vårt mål är att ständigt utveckla vår verksamhet både när det kommer till våra tjänster men även kunskaper och kompetenser.


En ambition vi har är att arbeta endast med miljövänliga produkter som inte skapar allergier för våra medarbetare och kunder, samtidigt som det också gör gott för miljön.


Vi strävar även alltid efter att förbättra våra tjänster, och vi välkomnar därför hjärtligt er att återkoppla till oss med både förslag och synpunkter.

En jämn servicenivå

För att hålla en jämn och god servicenivå utför vi egna kontroller på hur vår personal sköter sina uppgifter. Har du som vår kund egna synpunkter på ett uppdrag som vi har utfört vill vi gärna höra dem.

Kunden bestämmer vår arbetsram! Vi anpassar oss till dina behov, önskemål och förväntningar. Vilket är slutresultatet? Glada kunder och en nöjd personal. För oss är detta de enda lyckade recepten för ett välutfört arbete.

Vårt arbetssätt – en kvalitetsgaranti

Hur kan vi garantera att du får en bra städtjänst? Frågan är befogad och den får vi relativt ofta.
Varje nyanställd får en detaljerad och personlig genomgång av arbetet som ska utföras, något som ger den nya kollegan stor trygghet. Det första uppdraget görs alltid med en städledare eller en mer erfaren kollega. Det i sig är en garanti på att kunden inte skadas av personalbytet.

Dessutom informerar vi alltid ifall en ny kollega kommer att ta hand om ditt hem, kontor eller trapphus.

Hjärtligt välkommen till oss!